Välkommen till vår

WEBSHOP

drivs i samarbete med Runon AB

Vi ber om ursäkt! Den här produkten är inte tillgänglig längre.

Aclima LightWool Multifunction beanie - Mössa i merinoull

395 kr
En multifunktionell beanie i merinoull för kyliga dagar, använd som mössa, pannband eller halsduk.

Aclima beanie, flerfunktionell mössa eller halsduk?

Ja är det en beanie eller är det en buff? Vi tror att det är vad du gör den till. Detta är en multifunktionell produkt som är utmärkt att ha på sig på löprundan. Faktiskt ett av våra absoluta favoritplagg.

Beanie i 100% merinoull

Aclima har utvecklat en flerfunktionell mössa för högintensiva aktiviteter, det har man gjort genom att kombinera flera olika stickningstekniker. Toppen av mössan kan öppnas för att ge ventilation eller för att släppa ut värme, hålet upptill dras igen med ett band, detta skapar flera olika användingsområden.

Mössan kan användas som:

  • mössa
  • pannband
  • halsvärmare

En snillrik kombination av material

  • Fodret i mössan består av Aclimas Woolnet för maximal isolering mot kyla.
  • Baksidan är tillverkad i ventilerande ribbstickad ull
  • Framsidan består av ett vindtätt material.

Aclima Lightwool - en serie lätta merinoullplagg

Aclimas serie av plagg i materialet "Lightwool" är lätta och utvecklade för varmare dagar. JA, -Ull har en nedkylande effekt när det är varmt ute. Det fungerar så att ullen isolerar från värme utifrån vilket ger svalka vid högre temperaturer. Aclima LightWool är kanske det mjukaste ullunderställ du någon gång testat. Plagget är stickat i 17,5 mikron-garn och materialet väger endast 140 g/m2.

100% Merinoull

Detta är plagg som ventilerar och reglerar kroppstemperaturen effektivt efter fysisk aktivitet. Lightwool är tillverkad i 100% merinoull och lämpar sig särskilt bra vid långpass. Ull är naturligt motståndskraftig mot dålig lukt, efter träning är det bara att torka plagget (gärna ut och in). Skaka sedan av plagget innan nästa använding. Då kan du använda plagget många gånger mellan tvättarna.