Välkommen till vår

WEBSHOP

drivs i samarbete med Runon AB

Vi ber om ursäkt! Den här produkten är inte tillgänglig längre.

Altra Paradigm 5-M Gray/Orange - Maxdämpad löparsko för asfalt/grus, Herrmodell

1 995 kr
En stabil löparsko med mycket dämpning, hela 30 mm dämpning skyddar dina fötter vid långa löppass, mellansulan i Altra EGO ger spänstig återfjädring. Som alla Altraskor har löparskon 0 mm drop, för en naturlig löpstil. Denna modell är speciellt anpassad för herrfoten
*

En Maxdämpad löparsko!

Men Paradigm 5 är mer än så, det är nästa nivå supporterande skor som tar allt till max: max dämpning, max komfort, max prestanda och naturligtvis max support.

Läs Niklas recension av paradigm och hur skon räddade hans artrosknän

Den är lättare, den är snabbare och den är laddad med innovativa funktioner som den kraftfulla plush Altra EGO™ mellansula, super support från GuideRail™ och StabiliPods™.

 • Ovandelen är i Engineered Knit som ger en sockliknande känsla - Vilket förbättrar komforten med en bra andningsförmåga.
 • GuideRail™ dynamisk support - Hjälper till att stabilisera fötterna endast när de behöver det.
 • StabiliPods™ - Fungerar som ett stabiliserande stativ genom att förbättra de tre naturliga stabiliserande zonerna i foten för att förhindra att foten kollapsar eller en överdriven pronation.

De långa turernas löparsko

Altra Paradigm 5 är ett självklart val för dig som springer långa turer, till exempel för dig som springer ultramaraton eller maraton. Eller för dig som helt enkelt sätter komforten först. För vi ska inte lura någon: det här ÄR en bekväm sko.

Full dämpning — Noll drop

Termen Zero Drop™ var tänkt att beskriva den horisontella balansen mellan framfot och häl, som även skapade en viktbalans i hela kroppen. Såväl fötter, ben, rygg och hela kroppsställningen inverkas av skorna och kollisionskrafter rör sig längs hela kroppen när vi rör på oss. En nolldrop sko förstärker även akillessenan och de lägre vadmusklerna som har försvagats under en livstid att springa och vistas i höga klackar.

Zero drop noll drop

Tekniska specifikationer:

 • Vikt: 318 gram
 • Total sulhöjd: 30 mm
 • Dämpning: Max
 • Plattform: Balanced Cushioning™ och FootShape™ tåbox
 • Mellansula: Altra EGO™
 • Ytttersula: StabiliPod™ Teknologi
 • Ovandel: Engineered Knit
 • Andra funktioner: Medial Guiderail™, Dam modellen har Fit4Her™
 • Idealiska användningsområde: Löpning på asfalt/grus, ultralopp, walking, vardags

Hitta din storlek i storleksguiden som är unik för Paradigm 5-M

Cm-mått i tabellen är uppmätt innermått för respektive storlek. Måttet i tabellen bör vara ca 1 cm större än din fot för att få rätt storlek.


US77.588.599.51010.51111.51212.51314
 EUR4040.5414242.5434444.5454646.5474849
 CM25.9-26.627.127.527.928.62929.329.730.230.631-

Skon har också "Noll Drop" vilket hjälper dig att ta ett neutralt löpsteg men kan vara påfrästande för vaderna om du är ovan. Är du van vid högre drop rekommenderar vi att du vänjer dig försiktigt, genom att löpa kortare sträckor i skon innan du vant dig.