Välkommen till vår

WEBSHOP

drivs i samarbete med Runon AB

Injinji

Injinji - Tåstrumpor som minskar risken för skavsår och blåsor

Injinji är kända för sina innovativa tåstrumpor som är utformade för att minimera risken för skavsår och blåsor under löpning. Dessa strumpor har blivit favoriter bland löpare och ultralöpare och erbjuder många fördelar.

Tåstrumporna är särskilt populära bland dem som älskar långdistanslöpning, eftersom de effektivt minskar friktionen mellan tårna och förebygger de obehagliga skavsår som kan uppstå under längre löprundor. De som väljer att ge tåstrumporna en chans finner ofta att de inte längre kan springa i vanliga strumpor efter att ha vant sig vid Injinji.

Dessutom är Injinjis tåstrumpor idealiska för löpare som använder löparskor med breda tåboxar. Tåstrumporna ger tårna gott om utrymme att röra sig naturligt, vilket kan öka komforten och prestandan under löpningen.

Injinji strumporna är tillverkade av högkvalitativa material, inklusive merinoull (NüWool) och Coolmax, som är utformade för att effektivt transportera bort svett och fukt från huden, hålla fötterna torra och bekväma.

Injinji erbjuder flera olika modeller av löparstrumpor, såsom Run, TrailUltra Run och Outdoor, som är anpassade för olika terränger och löpningsbehov.

Oavsett om du är en erfaren löpare eller nybörjare, kan Injinjis tåstrumpor ta din löpning till en ny nivå och ge dig den frihetskänsla som liknar att springa barfota

Sortering