Välkommen till vår

WEBSHOP

drivs i samarbete med Runon AB

Sportslick

Sportslick - skavsårsalvan för löpare simmare och cyklister

Vid långa och tuffa utmaningar uppstår alltid ett nötande mot huden, friktion. Detta leder förr eller senare till skavsår och det är här Sportslick-salvan kommer in. En vattenfast salva som sitter kvar på huden timma efter timma och minskar friktionen, till och med vid simning! Sportslick sportsalva är dessutom antibakteriell och svampdödande vilket gör den användbar vid all hudirritation. Skav runt brösten, mellan skinkor, bröstvårtor, skavsår mellan låren, armhåla och så vidare kan lätt undvikas med ett lager av Sportslick.

Sportslick eller vaselin?

Många som tidigare har använt Vaselin för att skydda sin hud går över till Sportslick efter att ha testat hur bra den häftar sig kvar på huden och att den också har antibakteriellt innehåll som tar ner rodnader och svalkar redan skadad hud. Att den sitter kvar länge uppskattas av långdistanslöpare och cyklister. Bland simmare är Sportslick populär då den är rejält vattenfast. Så sluta få skavsår mellan låren när du springer långt, smörj in dig innan du startar.

Sportslick används av atleter över hela världen

Sportslick grundades i Los Angeles av läkaren och långdistanslöparen Samir Shahin. Hans patenterade salva växte fram ur behovet att vårda sin hud från blåsor och fruktansvärda skavsår under långa distanser. I dag används Sportslicksalvan av atleter över hela världen; löpare, cyklister, simmare den fungerar och sitter kvar i alla element. Tvättas sedan bort med tvål och varmt vatten.