Välkommen till vår

WEBSHOP

drivs i samarbete med Runon AB

I'm on a #RUNSTREAK tube i merinoull

299 kr
Snygg och funktionell "I'm on a #RUNSTREAK" tube (samma sak som en buff)! Materialet är 100% Lightwool merinoull från det norska företaget Aclima. Det här plagget går att använda som buff, halsduk, pannband, balaclava, svettband och såklart mössa!
*

Snygg och funktionell "I'm on a #RUNSTREAK" tube (samma sak som en buff)!
Materialet är 100% Lightwool merinoull från det norska företaget Aclima. Det här plagget går att använda som buff, halsduk, pannband, balaclava, svettband och såklart mössa!

Tuben har vitt “I’m on a #Runstreak”-tryck på två ställen och dessutom en liten Aclima-logga. Den är superskön, kliar inte och ger en härlig värme trots att den är väldigt tunn. Som alla merinoullsplagg värmer den bra även när den är blöt, men är också tunn nog att användas på lagom kyliga sommarkvällar. Finns i fyra färger: orange, roströd, marinblå och svart.

Aclima LightWool
Aclima LightWool är en serie ullplagg som är tillverkade i finaste merinoull-kvalitet. För ullexperter kan vi berätta att produkten är tillverkad av garn på 17,5 micron, och den väger endast 130gr/m². Det här betyder att LightWool förmodligen är det mjukaste ullplagg du någonsin provat.